Wednesday, September 30, 2009

Profileslivesl

Varför det är så kul att hänga med sl karaktärer även utanför sl.

Jo för att misserabla jag som ännu slits i stycken innombords för jag missar alla bra mässor i sl just nu behöver min dagliga dos av sl.

Man kan chatta och bli kompis coh stämma träffar med nya vänner.
Men bäst av allt är att man kan öga på alla irl bilder på folk, me likie!!
Okej kanske alla inte är i sina 20's som i spelet, kanske inte heller har dom där välsvarvade bruna inoljade låren som i spelet, heller inte dom välpumpade bröstmusklerna som i spelet....
Men det är människorna bakom avatarerna och sånt gillar vi. Anonymitet är spännande men i längden lite tråkigt.

Så skaffa ett konto och gå dit och glo själv.
Jag heter pimpim men söker du på Alexandra Wilder så borde jag dyka upp.
Jag har just kommit tillbaka till Pls för jag blev terrorierad av en gammal skata. SÅ jag har lite short om folk att prata med :C

här kommer en länk till sidan http://www.profileslive.com/

Ha det så kul

-Wilder

ps vill ni se mer roliga irl bider så finns den här gruppen på flickr Behind your Avatar - Real people from Secondlife

På Tiden!!!

Oj oj oj, Slirade förbi Tinas Blogg för en liten stund sen och såg att hon lagt upp en länk till Walentine's blogg (kan inte komma på hans Sl efternamn just nu och kan heller inte kolla upp det, men strunt samma atm) där han skrivit ett långt och ack så bra inlälgg om Second sweden simmarna, och ett och anant lite skällsord på Malmö simmarna.
(Länk till Walentines blogg inlägg)

Det glädjer mig att veta att andra oxå luskar i frågorna om varför i sl satsar på att bli av med pengar istället för att tjäna!?!
Jag trodde det var en oskriven lag i sl att alla som startade en sim hade drömmar om att en dag kunna göra som Farbror Joakim och simma runt i sitt torn av cash???
Men tydligen hade jag fel.

Jag är inte insatt i Second Swedens historia eftersom jag inte besökte platsen mer än kanske en gång i veckan efter att dom fick storhetsvansinne i att slösa pengar och byggde en 4-5 simmar (har ett svagt minne att det ev fanns typ ss 7 lr nått men det känns väl ändå lite väl mycke?!?) det blev för mycket för mig.
Och dessutom höll jag på och frassade och hjälpte min Sl hubby med hans simmar som var ett helvete att få ihop.

Så jag kan inte säga så mycket om SS annat än jag tyckte att folket som hängde där på heltid var arroganta bittra ogästvänliga avatarer, som skränade och gjorde allt till en väldigt jobbig vistelse.
Jag står för mina kommentarer om att jag ogillar att umgås med svenskar i sl.
Delvis för att många är ohyffsade och har helt tappat all form av vanligt folkvett, och det irriterar mig nått oerhört.
Dom få svenskarna jag faktiskt umgås med håller sig borta från allt vad sverige heter och tycker som jag att folket borde "växa upp". Det finns en gräns över vad som är för mycket, även i sl.

Men Malmö har jag däremot mer att säga till om, tro mig. Jag skulle kunna skriva en bok tjockare än GT, NT & biblen om hur meningslösa dom simmarna är.

1. Om jag inte har en aning om vad malmö är innan jag sätter min fot där, så vet jag fortfarande inte vad det är när jag åker därifrån?
(för även om där finns ruggigt fula miniatyr byggen av dom kändaste husen så blir man inte klokare för det. Några primdelar säger inte mycket)

2. Simmen var stängt i evigheter innan den öppnades och jag antar att halva summan gick åt till att betala den stängda simmen (simmarna kostade ju 295usd i mån). Och när skiten äntligen öppnade såg det lika meningsös ut som den är.

3. Jag hoppas innerligt att dom som jobbade på simmen inte fick lön, för det arbeted dom gjort kunde lika bra ha gjorts gratis av en nybörjare!

4. När dom hade en summa på 800.000 (för att sen vilja ha mer) så tycker man att det borde vara i klass med kanske 7 days bakery eller Black swan eller templum x obscurum..men NÄ! Man mättes av en dagen efter spys som smetats ut till en perfekt fyrkant, med lite träd och byggnader på.

Fruka inte gott folk det finns en bra sak med simmen och det är sandboxen. Som dock har sina negativa sidor den med.
Man får fan aldrig jobba ifred utan att a)nån kör på en b) nån irriterar en c) nån knuffar på en d) nå står i vägen för det man byger.

Nä fy hörrni jag känner en crankyness innom mig, behöver mitt morgonkaffe för att orka fortsätta dagen som hemmafru :D

Ja jag hatar generellt svenskarna i sl, men dom jag känner älskar jag desstomer!!

-Wilder

Monday, September 28, 2009

Rea hos Muisim

Åter igen nått jättestor jag missar eftersom datorn är sönder.

Muisim, är en gamml sim som funnits i vad som känns som evigheter. Och dom har för första gången någonsin rea, det är inte bara deras kläder utan även andra saker.
Muisim är vanligtis svindyra och nu är det 30-50% off som gäller!!
Hade jag kunnat hade jag vart där innan jag ens läste om det och förmodligen shoppat ihjäl mig!!
Men man kan inte få allt som jag fått höra många gånger *ynk*snyft* och lite *gallskrik*
Så jag får sitta här och våndas och spana in alla andra blogagres sweet sweet bargains (ljuva fynd).

Men kan du så bör du (mitt motto här i livet) åka ner till affären och slös som du aldrig slösat förut!!
-Wilder

Truth update

Det är som julafton när man ser att Truth skickat ut updates. Nu har det åter igen kommit 4 nya hår. Om man inte vill köpa dom för fullt kan man alltis springa iväg och köpa en gratis demo och bara låssas (prinsess syndrom, vanligt förekommande hos tjejer).



Madison och Mavi är nått jag själv kommer inhandla ( så fort datorn funkar)

Ha en trevlig dag
-Wilder

Thursday, September 24, 2009

The cocksock

Det är klart att även en snopp strumpa ska uppmärksammas i bloggen.
Kostar 55L$ hos NoaR.Varför inte överaska din älskling i kväll, hahaha :)

Dollarbie från Dcny

Älskar det nya subscribo systemet som gör att man automatiskt får erbjudanden stup i kvarten från olika designers (om man vart där och klickat så man är med i subscribo gruppen vill säga, och jag har vart e flitig klickare nu när jag ska hem till min döda dator igen. Jag vill inte gå miste om nått)

Just var det DCNY som skickade ett notecard med ett LM till den ljuva höstjackan för endast 1L$. Gratis är så gott att jag jag kunde äta det varje dag!

Shoppinglist:
Skin::: DUTCH TOUCH :: ::CleO:: Caramel - FATPack - Orange Fr
Hair/Hår:(Armidi Hair) The Pasadena Girl V - Brunette Collection - Chocolat
Lashes:[LeLutka]-PHOTOSHOOT-lashes
Pants/Byxor:Armidi Limited - A001 Jeans [Regular Classic]
Shoes/Skor:* ETD Shoes: Sasha Boots (Cranberry)


Wednesday, September 23, 2009

Fall's It or Shit

Skor! Bara jag tänker ordet 'SKOR' så reser sig håren på mina armar, inte för att jag ogillar om dom, utan för jag fullkomligt avgudar skor, verkliga som virtuella.
Och jag måste säga det att hittar jag ett par ritkigt snygga skor så står armhåren som ett gäng praktstånd!
Mmmm kaffe, sex och skor, livets mening!!


Falls IT (eller måsten)

Alla simmar borde kosta på sig ett par snygga sculpty skor, jag säger då det primskor borde brännas på bål och speciellt om dom dessutom har bling effekt!! HUJJJ!
Maitreya som är guds gåva till alla kvinnor i sl (på alla sätt, för dom har allt) är det perfetka stället att hitta 'to die for shoes' på.
Shiny Things har oxå en massa trevliga skor att festa loss på. Dom här bootsen blev jag lite förälskad i, för dom är helt normala, inga skyhöga klackar utan bara regular boots...moi ♥!

(comfty boots från Shiny things)



Falls SHIT (bleeeeh)

'motherukking prim shoes with bling' Gudars så jag avskyr dom!! urk!
jag tänker inte ens säga vart dom är inhandlade för ingen ska köpa dom INGEN!!

Tuesday, September 22, 2009

Sugarcube Group gifts



2 klänningar och en top är gratis hos Sugarcube. Så passa på att skutta dit och hämta dom själv.

Me ♥ Abyss

Jag har alltid tyckt om Abyss (eller ja jag gillade dom tills deras manliga skin blev en landsplåga i Sl. Har du inte sett dom så har du fanemig inte träffat nån mannlig avatar i sl, för dom finns att köpa eller i gratis variant (ja tyvärr))

Men alltså orsaken till att jag skriver om dom nu är min kärlek till dom färdiga avatarerna. Fan så snygga dom är. Men jag skulle aldrig köpa dom, utan istället kommer jag hit och kikar på dom då och då :P

Aria 51:


Hon är en skönhet utan dess like. Jag har bokstavligen en liten lady crush på den här avataren. För 1499L$ skulle hon kunna bli min. Men jag låter det förbli en dröm och stirrar mig blind på henne i affären istället! :)

Marionette Dolls:



Dom kostar 2499L$, men dom kommer med en större uppsättning kläder än Aria51. Minst lika snygga dom.
Men som sagt en lite för stor summa att lägga på en outfit, men visst vill man byta stil så är det ju billigt. För allt ingår i priset, shape, skin, lashes, hair, clothes & attatchments, ja det är inte kattskit det!!

-Wilder

Skin & Shape Expo

Pågår mellan spetember 26 - oktober 10!

Precis då när jag inte kan se det! Fatta vad detta skär i mig.
men alla ni andra som har chansen, ska helt klar masa er dit och kolla på allt nytt i skin kretsarna. Och där finns garanterat gratis skins och shapes i mängder *ynk*



Fy fan så avis jag blir på alla som får gå dit!!

-Wilder
Gratis Doutch Thouch skin. Åk till affären och klicka på Subscrib-O-Matic/UpdateGroup skylten så kommer skinnet nerdimpandes i ditt inventory på momangen :) Kärlek!
Taxi till affären (klicka på länken)

Monday, September 21, 2009

Gratis igen!



Den här gången är det möbler vi snackar om. Här ovan ser du ett gratis sett från https://www.xstreetsl.com/. Sidan är hur praktisk som helst, om du letar efter nått så är det bara att söka på det så hittar du en massa alternativ. Man kan antingen köpa sakerna från sidan eller ta en tp inworld till affären och köpa det där
Bästa med sidan är såklart alla gratis saker som finns att hitta under en alldeles egen Free flik!!!

Xstreetsl som tidigare hette SlExchange (förkortat SLX, om jag mot förmodan skulle säga det i ett annat inlägg av gammal vana) så samarbetar numera med Second life's hemsida så man loggar in med samma uppgifter som i spelet. Jag tycker det är super så eftersom man slipper hålla reda på fler inloggningsuppgifter!!

Över till sakerna...Det som är gratis på bilden är soffan, dom 2 fåtöljerna, och soffbordet (url till sidan, klicka på mig)...lamporna,vaserna och det lilla soffbordet som knappt syns kommer från *atmosphere works*, blomman är ifrån Heart Garden Center och tavlan är min egen och inte till salu.

Shoppa lungt
-Wilder

How to rock them boots

Fick tidigare i veckan ett subscribo mess om att gratis uggs gick att hämta hos en av sl's mest begåvade skodesigners *Ordinary Design* (klicka på länken så får du en taxi dit).

Har du en massa pengar över som du känner att du vill spendera så kan du ju ta en titt i resten av affären. Där finns en mängd snygga skor,och faktiskt humana priser som många har råd med, många av skorna har dessutom färg scripts som gör att dom kan ändras till alla tänkbara färgkombinationer vilket är ett + i kanten.

Gratis är alltid välkommet!

Ohmai! har en superfin vit bas topp heeelt gratis. Och skiter man ut futtiga 150L extra så kan man köpa ett av 4 olika set med andra färger. Dom är paketerade 5 färger i varje sett, och det är verkligen billigt för att vara i sl :)
så ta taxin ner till Ohmai! på en gång



och bredvid finns det mer linnen som kostar bara 5L sett'et...de ni, det får man bara inte missa :)


ÅK DIT NUUUH!

Sunday, September 20, 2009

Måste bara slänga in en liten bild på dessa ur söta lampor, ljus puppar som jag kallar dom för haha :)
tror dom kostade bara 50L st vilket är ett kap :)

Ljus puppar

dom finns att hitta i Cioccolata, där gatcha gatcha festivalen var, så passa på och slå 2 flugor i en smäll!

Jevelery Fair 2009

OKej jag orkade, jag gjorde som en tvättäkta finne och piskade mig själv med lite björkris och sen var det off to the fair.

Det började med att jag och 37 andra galna kärringar trängdes för att övervinna laggen och hinna först till alla åtråvärda smycken!
Hmm, första jag gör är att tappa bort mig och inte hitta in till smyckena...Gosh vilken nöt jag är!!

Det bästa med mässorna är alla gratis saker (som oftast tyvärr är skitfula), men man kan ändå glädjas åt dom! Många gånger går mycket av pengarna till välgörenhet, vilket känns bra.

Orsaken för mig att jag är på mässan är för smyckes trenden i sl går ju efter verklighetens trender, så det är oerhört kul att se vad som är 'the sheit' just nu.
I spelet bär jag sällan smycken för jag tycker att många inte kan leva upp till kravet på att göra riktigt snygga saker.
Tro mig fula metall texturer och bling effeckten e nåt jag gärna ser i folks sopkorgar annat än på dom.

okej här kommer lite bilder från spektaklet:
Laggy
(Ja vad var det jag sa)


Kraftika
Iced
Alienbear
Zaara
Uzuri
Elate
Addict
NSD
Mandala
Mandala
Mandala
ccd
Donna flora
noir lily

Orka!?!

Ska jag verkligen orka med ett till inlägg idag om Jewelry Fair 2009?!?


Men vet ni ibland måste man offra sig. Efter x antal besök till stora mässor så har jag lärt mig att några attatchments är inte välkomna eftersom ju mer primdelar du bär dessto laggigare blir miljön runt om kring dig.
Och tänkt dig då att där redan är 130st olika affärer med smycken in knökade på 2 simmar...Jeesuz, jag kommer bli ihjäl laggad, eller rent av förvandlas till prim mjöl!

Så därför är det bäst att stippa av sig så mycket det bara går! Okay lets get naked!
Okej inte bokstavligen men man behöver inte ha nån form av plagg på varje önskad del.
Okej tog tillomed av mig min vigselring, det mina vänner har inte hänt sen jag satte på den för nått/några år sen (inte lätt att komma ihåg sånt, min manliga sida kommer nämligen inte ihåg datum :S, tro mig jag får onda ögat hela tiden...)

Gatcha Gatcha Festival

Gatcha Gatcha Festivalen varar mellan Sept. 18 – Oct. 31. Jag har personligen inte uppmärksammat den eftersom jag inte spelat praktiskt taget nått alls dom senaste månaderna.

Men nu är jag här i Cioccolata. Och här väller över av Gatcha's (En Gatscha är som en sån manskin man betalar så får man en pryl, ni vet, som tuggummi automater fast med prulz).

Till allas glädje är sakerna i automaterna transfer vänliga så får du 2 av någonting så kan du ge bort det till en vän, eller varför inte byta mot nått som vännen har dubletter av :)

Jag upplever just nu ev virtuell orgasm, och vet inte var jag ska börja, det står automater överallt och vet inte vilken jag ska hugga tänderna i först :D
*yeeehaa* som jag skulle skrikit om jag var en cowboy, men jag förbli tyst för att inte störa omgivningen. Man vill ju inte framstå som en överekshalterad pothead (som att inte det händer dagligen ändå)



Detta är vad jag möttes av när jag landade.


Nu gäller det bara att hitta något som ser vettigt ut att betala för...
Aah krafs, vad mer kan man behöva en lame ass söndag än lite djuvligt krafs?
Ohboy!!




Fick ett par sproilans nya örhängen...Måste säga att för att vara ett örhänge med en sko så är dom riktigt söta. Inte hade man kunnat tro att en lite sculptysko kunnat vara så söt, men ack så fel jag hade. FÖr 10L kan detta örhänge bli ditt!

Ja ni ska ju inte tro att det stannade där...inhandlade ett par till och fick ett nytt par örhängen som var röda..oooh det är kärlek de!
okej dags att dra vidare.

Gjorda många fynd på vägen, vad sägs om lite svampar XD. Vem har inte nytta av virkade små soppsvampar?!? Jag måste då säga att för en 10L är det värt att inhandla dom, men för mig som drar längs Sl mörka gator under dom sena timmarna, finns det ingen nytta för dom.
Hade det vart för ett år sen så man fortfarande levde med sin 6 rimmar rika sambo så hade det vart nått att placera ut. Men ikke numera...Kommer berätta mer om den historien om hur vi blev lurade på x antal 10000kr av en Christin Beck (som förövrigt är en karl i verkligheten, men som han blånekar...DORK!!)


Efter en och annan crash och nån minuts vila emellanåt, kravlade jag mig in likt en "vägrar att dö mördare i en film" för att verkligen släpa mig runt hela området med automater (finns en nedre våning oxå nämligen). Och när det är som att gå i en blandning av kåda och sirap så går det inte undan direkt.


Okej här är mina fynd :D


Och så en close up!



Shoppinglist:
(men nu måste ni tänka på att man inte alltid får samma saker, utan det kommer olika eller samma sak varje gång man handlar, så det är lite att köpa grisen i säcken)

Svamparna i bakrunden:mushroomA Blue+whitechocolate, mushroomB Green, mushroomB Pink
Stolarna:Le*o+o Retro Bar Stool-7(no pose) &Le*o+o Retro Bar Stool-8(no pose)
Väskan:::C'est la vie !:: granny bag (purple star)
Jätte Pez & Pez i munnen: [KUE!] PAZ candy container: Maus -float & PAZ candy container: KUMA -mouth-
Örhängen:[TF*] Gatcha Syrup Cherry
Halsband:[PF] Bottle Charm Necklace (Bl Heart/Or Bow)
Top:!Ohmai : Lippin Denim Tunic CREME WASH
Tights:Gbberish** Amelie Tights (Dandelion Pink)

Okej liiite mera stuff :D


Shoppinglist:
Bakelse på huvudet:Le*o+o cake hat03
Sked i munnen:Le*o+o okashi-Fork02
Linne:oyakin*cami*sea&pinkSET
Cardigan:::C'est la vie !:: color cardigan (rose)
Halsband:[PF] Bottle Charm Necklace (Bl Heart/Or Bow)
Pose:Gbberish** Starlet Poses (starlet pose 07)

Saturday, September 19, 2009

Gratis saker/Free

Gigi Couture

När jag tassade runt i Cupcake simmen så hittade jag GC och tassade in och till min stora glädje var där gratis saker att hämta *yeey*



Detta är vad du letar efter, det är precis innanför dörren


Det är alltså linnet och byxorna som är gratis, men det duger väl, det är ju skitsnyggt.

Shoppinglist:
Skin:Skin - Dutch touch ::CleO::fatpack (Caramel- EB1- SmokeyRed FR)
Hair:[Kyoot Hair] - Hot Mess (Light Brown)
Belt:AOHARU_BT_OstrichRingBelt (Red)
Shoes:Armidi Gisaci - Dalia Pump - Red

Forever Sweden

På nytt försöker nån bygga en svensk sim. Äntligen verkar det dock som att dom verkligen tänkt efter. Simmen erbjuder lite av varje som inte är utspritt på en miljard olika simmar utan finns nerklämnt på 2 simmar (visst för mycket prims på en sim vet vi ju alla att skapar en horribel lagg som ingen vill uppleva).
Men jag som är kräsen som få tycker om den här simmen och det ska dom faktiskt ha + i kanten för.
Men som sagt jag tror på den här platsen, och jag hoppas verkligen den blir en mötesplats för alla svenskar och andra nationaliteter!!

Lite bilder och såklart en taxi


Här är utsikten över den andra, just nu tomma simmen


En ruggigt ful bild jag lyckades ta över själva hamnen (men seriöst orka redigera bilderna....)


såhär jävla glad är min AV att den här simmen finns

Trilogy

Min absoluta favoritplats i sl. Okej den platsen varierar, innan var det chouchou och nu är det Trilogy. som är det favorita hängplatsen.
Kanske är det höstens regn som får mig att tycka om den här platsen, kanske shoppingen, eller den lilla uteserveringen som står i lä för spö regnet.
Den är verkligen värd en liten titt. Antingen för att shoppa just ett paraply eller höstens 'It' produkter, eller bara rensa hjärnan och ta det lungt.

Friday, September 18, 2009

Jaaa, då var jag här igen!

Första inlägget!

Vill egentligen inte ha nått viktigare sagt i detta inlägget, utan låter det förbli trist och tråkigt för att sen göra det andra inlägget roligare :)

-Wilder