Monday, October 26, 2009

Halloween mask från Gritty Kitty

Jag har en bottenlös kärlek till Gritty Kitty affären som vart som ett on off förhållande som varat i 2 år. Översatt på svenska, En affär jag återkommit till sen jag var newbie.
Dom har alltid kittlat mitt humoristiska mode sinne i sl, och jag har släpat dig både kill och tjej kompisar som alla älskat stället lika mycket som jag.

Nu har dom en gratis Halloween mask för folket att hämta. Nog för jag just sagt att jag avskyr Halloween krafs så får jag ta tillbaka det lite snabbt, jag vill ha en neon rosa mask med spöklika kanin öron, jag vill, jag vill, jag vill!!



Tp till [Gritty Kitty]

Gratis!!

Fri.day måste vara en av dom mest rosade affärerna just nu. Nästan alla känner till affären och deras varor. Men jag måste erkänna det själv, att aldrig har jag sett så många välgjorda varor till ett så bra pris.
Dom har det mesta i affären, all i från kläder, poser, hår och accessoarer (finns det nån som inte har ett fri.day hår?!?)

Änyway vad jag ville uppmärksamma var att jag just ögade igenom deras blogg och fann till min stora glädje ett gratis bälte. Så nu tycker jag att alla ni som kan spela, genast ska åka och hämta ett bälte för min skull!!



Åååh jag kan så se mig själv i det röda/rosa, dom skulle matcha mina nya röda stövlar helt perfekt. *Ynk yyyynk* Det är tårar av desperation mina vänner, Desperation..

Tp Till [Fri.Day]

Monday, October 12, 2009

Halloween junk!

Halloween närmar sig med stormsteg och just nu ser man ingen annat än just halloween tema på bloggarna. Men det är på både gott och ont. Bra är att man kna fynda en massa snygga (normala plagg) hos olika designers. Dåliga är såklart oxå att folk raffsar i hop nått med pumpor och svarta katter på och tycker att det är bra nog att sälja eller ge bort.

Blir nästan irriterad av att behöva se alla ruggigt fula skins och kläder som nån faktiskt suttit och bråkat med i ett par timmar för att sen förpsesta sl värden med. Näe ska det vara gratis ska det vara snyggt, förbannat snyggt, annars kan det vara där längst ner i en vårp i en bortglömd mapp i någons överfulla inventory.

-Wilder

Truth update!

Jag kan inte förneka hur mycke jag älskar truth (och har faktiskt alltid gjort det, sen mina newbie dagar, faktiskt faktiskt!!)



Jag säger som min katt när hon är glad ' MJORR'
Samantah håret är sooo in my imaginary invenroty right now!! Jag kommer snart att norpa en dator av nån bara för att så spela (snarare shoppa).

[Truth] Taxi

-Wilder

Artilleri är alltid att lita på!

Finns alltid kap i det 50 tals inspirerande affären. Är det inte kläder eller accessoarer så är det som ni ser här möbler.
[Artilleri] taxi


(jag skulle lätt inhandla detta om jag bara kunde spela)



Och dessa prickiga klänningar är bara sååå söta.



Men jösses varför har jag missat detta, när jag köpt ett så ska jag bjuda in alla jag känner på lite picnic :)

-Wilder

Dutch touch!!

Mera skins från mitt nya skin favvis ställe!! :D

Nu har dom lanserat ::RIVeR:: & ::RIVeR II::, Åter igen är det ren kärlek ni ser!!






(bilderna är hämtade från Dutch Touch hemsida)

Moi likies!!

Huj!

Allt händer på en gång när det väl händer.
Har haft datorhaveri och jag tror att tack vare det så orkade inte min kropp leva mera så jag blev sjuk (av sorg såklart) och sen blev styvbarnen sjuka av sorg dom med.
Allt på en gång som ni ser.
Men nu ska jag försöka uppdatera lite igen, trots mitt ljuva magknip (nu beror det nog enbart pga för stor konsumtion av brysselkål).

Måste öga mig igenom lite bloggar och se vad som hänt under tiden jag legat inför döden. Så brb.

-Wilder

Sunday, October 4, 2009

Ännu en liten sl skandal!

Snubblade över en artikel om en tävling hos Hoorenbeek. Priserna var inte liknande nått jag sett innan.
Tävlingen gick ut på att styla sin avatar med enbart produkter från Hoorenbeek, och endas använda 2 accessoarer från en annan plats. Skriva ner allt i ett notecard och skicka med 2 bilder.

Vinnaren skulle få hela 100.000L$ samt 50% på hela sortimenten.
2:an 40.000L$ och 40% på sortimentet.
3:an 15.000L$ och 30% på sortimentet.
4:an 10.000L$ och 30% på sortimenet.
5:an 5.000L$ och 20% på sortimentet.

Inte illa, problemet nu var att sista tävlingsdagen var 1a juli år, och vinnaren skulle annoneras den 18 juli på ett outfit party Hoorenbeek hade, men ingenting hände, och ingen vinnare utsågs.

Arga deltagare kontaktade Tenshi Vielle på Shopping cart disco med arga meddelanden om vafan som hände med tävlingen. Och hon satte genast igång och forskade i det. Hon kontaktade ägaren för Hoorenbeek, som efter en vecka svarade med att dom var väldigt upptagna och hade inte haft tid, dessutom lade han till att eftersom tävlingbidragen inte var bra nog skulle tvälingen förlängas i 2 månader!?!

Fortfarande ingen som vunnit och Ägaren kom ut med ett nytt meddelande där han åter igen sa att det var mycket att göra i RL, så dom inte hade tid.
Så alla stackare går prislösa.
Kul för dom som verkligen ville vara med och spnderade flera 1000L$ på nya skins och kläder från affären för att får vara med, för att sen får reda på att tävlingen lagts ner. SURT!

Jag kan tillägga at visst finns där fina produkter av hög kvalitet, men inget jag någonsin fastnat för! Men smaken är som baken :)
en tp till affären för er som vill kika [Hoorenbeek]

-Wilder

Kan man älska en kjol?

Jo i det här fallet kan man det!!

Kolla på den, vilken textur, vilken form, åååh kärlek!!
{Zaara} Mainstore Lm






In English:
Can you love a skirt?
In his case you can. Just look at it, the texture, the shape, oooh its love!
(Landmark is listed above as i hope u can se)

The pictureas are taken from the Zaara blog, its not my work. {Zaara} blog

Saturday, October 3, 2009

Fy Fabian så intressant!

Hittade en inlägg på SLUniverse idag som verkligen intresserade mig [LÄNK] (till inlägget).

Alltså jag älskr statistik och detta var bara för bra.
Det är statistk på raporter till LL från 7 juni 2007 tills hon skrev inlägget som var 25 september 2009.

Bland annat:
Distrbing the peace 2640st
Sexual Harassment 310st (mindre än vad jag kunnat tro faktiskt, men bra att siffran ändå är så pass låg på 2 år)
Missing Real Life Information 184 ( asså vadå på riktigt?!?)

Ytterst få tonåringar som fårr smisk på fingarna men där är kanske ett tiotal i fler olika kategorier.
Får jag reda på minderåriga så ryker dom direkt!!

Ajaa kan inte sitta och zappa in en massa, det är bättre ni går och kollar själva, ruggigt intressant om jag får säga det själv :) så kör kommer [Länken] igen


Se och njut på all underbar info!
Och om nån bryter reglerna så ska det anmälsar på direkten, inte vänta det gör inte saken bättre.

Hittar ni saker som ni känner igen från en annan affär så ska ni först kolla upp att det är samma sak, genom att kanske ta en bild på båda objecten. Och sen kontakta ägaren till den stulna saken/sakerna, lägg gärna med bilderna och en slurl till destionationen i det notecardet du skickar, så dom själva kan avgöra om det är samma produkt. Tro mig dom uppskattar det verkligen!!

-Wilder

Thursday, October 1, 2009

Sculpty möbler!

Tyvärr är det i 9 fall av 10 dyrare med sculpt möbler, för dom giriga grisarna tycker att dom arbetat så hårt att skapa något så vackert.
Men jag tycker giriget inte hör hemma i sl, utan vill dom dela med sig av sina kreationer så borde dom göra saker billigare. Det handlar om kvantitet inte kvalitet enligt mig.

Men det finns dom icke giriga som faktiskt vill sälja mer och tjäna mer pga mer i försäljning (kan man göra texten jobbig att läsa så bör man) och dom eldsjälarna är guld värda. För det går att få tag på helt sjukligt snygga sculpt möbler som tar bara 1-2 prims för under 100L$

Ska se om jag kna hitta några fynd på www.XstreetSL.com.

Bokhylla för 45L$:

Den hittas här [LÄNK]

Säng för endast 55L$:

Den hittas här [LÄNK]

Bord och stolar för 55L$:

Den hittas här [LÄNK]

Lampa för 45L$:

Den hittas här [LÄNK]

Ett helt freckin möbelset för 50L$:

Det hittas här [LÄNK]

Ett rosa & lila set för 30L$:

Och det hittas här[LÄNK]

Fåtölj för 25L$:

Den hittar du här [LÄNK]

Som ni ser finns det massvis av enerösa människor som nästan ger bort sina kreationer, så man ska va på hugget och passa på så fort man får chansen att inhandla lite kvalitet's produkter, för du vet aldrig när du behöver dom.

Ock känner du att du inte längre vill ha dina saker, så pågår det autktioner i varenda ett hörn av sl. För nån månad sen fick jag sälja ungefär 85% av mina gamla sl möbler som stog och samlade damm i mitt inventory. Yeey tänkte jag för jag tjänade en stor summa...som jag dessvärre slösade på andras gamla junk som dom ville bli av med, haha :)

Ut och shoppa mer er nu soffpotäter, och glöm inte att besöka alla mässor och hunts som pågår för en massa gratis goodies!!

-Wilder

Bo och leva i Sl

Det där med att skaffa sig ett hem i sl har väl alla testat på, på ett eller annat sätt. Somliga har vart inneboende och andra levt i lägenhet eller rent av sagt ett eget mansion.

Själv har jag testat på allt och lite till.

Jag skaffade nog min första lägenhet när jag var kanske en 2 månader gammal, ekonomisk (läses snål) som jag var ville jag inte betala mer än vad jag hade råd med. Så till sist hittade jag en liten ensamstående lägenhet på en sim som lyckats knöla in massvis med lägenheter på, men ändå fått det så pass lyftigt att man inte bodde som ett gäng värphöns.
Den kostade 200L$ i månaden för 150prims, inte illa. Men dåtidens prim möbler gick väl på en 10-15+ prims,(om man ville ha lite kvalitet) så jag hade en säng ett skå en soffa, en stol och en öppn spis, thats about it, hahaha!
at my first house
(här är en bild på spektaklet)


Sen flyttade jag till en annan lägenhet i ett höghus där jag trängdes med ständiga konversationer från grannarna som inte begrep sig på att man inte ska prata i öppna chatten hela tiden...Den lägenheten kostade 250L$ i veckan och var väl en 200 prims.

Sen flyttade jag (vilket jag inte visste då) till Aitui simmen, jo jo som den dinosaurie jag är så fanns det byggnader där man kunde bo i.
Betalade 500L$ i veckan för 250Prims.
Men då hade saker och ting börjat ske på möbel marknaden och folk gjorde allt för att skära ner på primdelarna.
Jag insåg senare att jag bodde i Aitui då jag en dag hoppade ner från balkongen (bodde längst upp i en takvåning) och kollade runt på simmen, och där var det, min absluta favvis affär Aitui (och det är det faktiskt fortfarande).
At my last aparthment
(lite från hydda nr 3)

Under den här tiden träffade jag MrAlex som jag tog under mina vingar, och visade den bättre sidan av sl för, och innan jag tvingades sluta spela i kanske ett halvår så hade han och jag bestämt att vi skulle skaffa ett hus tillsammans där vi kunde dra oss undan och göra ingenting.
Men som sagt det sket sig!

När jag väl var tillbaka, visade det sig att MrAlex köpt sig en liten ö, samt en sim.
Och han ville fortfarande bo ihop me mig. Så han kicka ut sin dåvarande flickvän (jag vet hemska tanke) och flyttade in mig, meeen kräsen som få som man är skulle huset och möblemanget bytas ut. OCh vipps hade vi en villa större än hyreshuset jag bor i irl och så mycke rum att vi kunde springa runt och härja hela dagarna.
Vi bodde på en varsin våning och bottenvåningen var sällskapsrum.

Sen har jag bytt hus om och om och om igen fast tillsammans med Mralex och på samma tomt där vi bodde i en evighet.

(lite bilder från sista huset, dessvärre mest på omgivningen, är bara det jag har bilder upplagda på och ja ni vet, trasig dator)
Home sweet home 3
(Detta är inte huset utan min lilla strandgrotta jag byggde)

Home sweet home 4
(Här var huset med, och kollar ni i vänstra hörnet så är där nått gult, det är inte en fågel det är en banan, och vad den gör där så vet jag inte hehe, så festligt)


Home sweet home 5
(Dett är på höder sida av grottan, men man ser huset (och bananen:D) detta är bara 1/4 del av tomten, kan inte begripa varför det inte finns fler bilder, sa rota igenom min flickr om där finns nått annat)


Slip
(en liten bild hur det såg ut innomhus, och där har vi bananen oxå, måste var där den landade när jag åt, alltså den flög upp och landade på ett moln)