Sunday, October 4, 2009

Ännu en liten sl skandal!

Snubblade över en artikel om en tävling hos Hoorenbeek. Priserna var inte liknande nått jag sett innan.
Tävlingen gick ut på att styla sin avatar med enbart produkter från Hoorenbeek, och endas använda 2 accessoarer från en annan plats. Skriva ner allt i ett notecard och skicka med 2 bilder.

Vinnaren skulle få hela 100.000L$ samt 50% på hela sortimenten.
2:an 40.000L$ och 40% på sortimentet.
3:an 15.000L$ och 30% på sortimentet.
4:an 10.000L$ och 30% på sortimenet.
5:an 5.000L$ och 20% på sortimentet.

Inte illa, problemet nu var att sista tävlingsdagen var 1a juli år, och vinnaren skulle annoneras den 18 juli på ett outfit party Hoorenbeek hade, men ingenting hände, och ingen vinnare utsågs.

Arga deltagare kontaktade Tenshi Vielle på Shopping cart disco med arga meddelanden om vafan som hände med tävlingen. Och hon satte genast igång och forskade i det. Hon kontaktade ägaren för Hoorenbeek, som efter en vecka svarade med att dom var väldigt upptagna och hade inte haft tid, dessutom lade han till att eftersom tävlingbidragen inte var bra nog skulle tvälingen förlängas i 2 månader!?!

Fortfarande ingen som vunnit och Ägaren kom ut med ett nytt meddelande där han åter igen sa att det var mycket att göra i RL, så dom inte hade tid.
Så alla stackare går prislösa.
Kul för dom som verkligen ville vara med och spnderade flera 1000L$ på nya skins och kläder från affären för att får vara med, för att sen får reda på att tävlingen lagts ner. SURT!

Jag kan tillägga at visst finns där fina produkter av hög kvalitet, men inget jag någonsin fastnat för! Men smaken är som baken :)
en tp till affären för er som vill kika [Hoorenbeek]

-Wilder

No comments:

Post a Comment