Tuesday, November 3, 2009

Ohmai! är alltid lika generösa när det kommer till att ge bort vita bas plagg.



Så tjöjan, linnet och tightsen är helt gratis. Linnet använder jag hela tiden för det är otroligt snyggt. Tröjan har jag i 5 andra färgen (köpte ett storpack :P)
Halsbandet är från Twosome och kostade bara 10L


En Gratis Halloweenklänning



Denna finner du hos Miel. Det är en subscribo gift, så du måste bli medlem i deras grupp prenumeration för att få denna klänning.
Inte för att jag personligen finner det värt det, men vem vet, du kanske är utan kläder och ideer nästa års halloween :)
Hatten är ganska söt dock. Min klänning hamnar dessvärre i soporna (man kan verkligen ha för mycket i sitt inventory speciellt när det dimper ner gratissaker varje dag).




Maitreya känner sig givmilda.




Mmmhmmm Girfriend. Inte bara ett par utan 2 par SoHo boots har skickats ut denna halloween. Eller ett par inför halloween (dom oranga) och ett par efter (dom svarta).
Jag är gladare än någonsin eftersom jag sneglat på dom här skorna ett tag nu men dom känns bara så onödigt dyra att köpa.



Bäää!



!Lambs nya hår Poppyseed Är verkligen underbart. Att topparna inte är feta som korvar men ändå sculpt är wounderbart. Kostade 300L för en färgpack med 4 färger. We Likei Like!

-Wilder

No comments:

Post a Comment